Acto conmemorativo del 75 aniversario del COAATT

Cena aniversario COAATT

Cena aniversario COAATT

El passat divendres dia 12 de juny de 2015, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, vàrem celebrar l’Acte de commemoració del 75è Aniversari del COAATT i el Sopar anual de Germanor i Acte d’homenatge als col·legiats que compleixen 50 i 25 anys d’exercici de la professió, així com, vàrem donar la benvinguda als nous col·legiats que han passat a formar part del nostre Col·legi Professional.

A l’acte van assistir, entre altres, el conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Germà Gordó, qui va presidir l’acte; el director dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona, Baptiste Capell; el president del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Tarragona, Joan Tous; el degà del Col·legi d’Advocats de Tarragona, Manel Albiach; el vocal de la Cambra de la Propietat Urbana, Julio Cadena; i el vocal del Col·legi d’Aparelladors de Terres de l’Ebre, Ramon Monteso.

Els assistents van rebre dos obsequis: un exemplar del número especial de la revista TAG, que recull gran part dels 75 anys d’actes, accions i canvis del COAATT, i un llibre sobre el Modernisme de Tarragona que ha presentat recentment el nostre company, Josep M. Buqueras.

Després del sopar, hi van haver els parlaments del president del COAATT i de les autoritats convidades, i es va procedir a l’entrega, als guardonats que celebren els 50 i 25 anys a la professió, de les insígnies commemoratives. També es va donar la benvinguda als nous tècnics col·legiats, fent-los-els entrega del casc protector que els iniciarà en la seva activitat a l’obra.

El president del COAATT, Julio Baixauli, va fer el seu últim discurs al capdavant de l’entitat, després de 12 anys ocupant el càrrec, on va destacar «la feina intensa que fan tots els col·legiats per enfortit aquesta entitat com també la labor incansable de tot el personal administratiu. Entre tots, els que hi són ara i els han estat tot aquest temps, el col·legi pot celebrar avui aquest aniversari».

(Texto extraído de la página oficial del COAATT).

A dicho acto acudió el asesor jurídico del COATT César Aguirre Donato